top of page

SIB DANCE LAB 2021

16.-20. Juni 2021

INN I STUDIO –

ET DANSEKUNSTNERISK DELINGSFORUM

Til tross for kansellering av verkstedet med Francesco Scavetta ønsker vi i SIB å åpne opp for mulighet til dansing, nettverkstreff og faglig deling. Studiotid er viktig for oss dansekunstnere, derfor ønsker vi å invitere alle deltakere inn i åpent studio 16.-20. juni.

I år fyller vi programmet med deltakernes egne praksiser og kunstneriske prosessarbeid, og tilrettelegger for faglig fordypning og erfaringsutveksling.

Skisseribevelgelse_063.jpg

To sign up for the workshop, write to
kontakt@sib-dance.com

For questions, contact Annette via mail or on 454 13 218.

Om årets program

Dansekunstnerisk delingsforum

Årets SIB LAB har erfaringsutveksling som utgangspunkt. Hver dag består av to deler: morgenpraksis og prosjekt. Vi arbeider i studioene til vår samarbeidspartner Teater Innlandet gjennom hele dagen. Vi arbeider fra 10:00-15:00 hver dag.

Morgenpraksis

Morgenpraksis er en timelang felles oppvarming, ledet av en av deltakerne. I morgenpraksis ønsker vi å vektlegge det fysiske arbeidet, å få kroppen i gang, fremfor å dele koreografiske praksiser og lignende. Vi starter dagen sammen, og utforsker ulike metoder for å trene og vedlikeholde kropp og sinn.

Prosjekt

Hver ettermiddag utforsker vi et nytt prosjekt gjennom en økt på 3 timer. I prosjekt-øktene har vi tid til å gå mer i dybden rundt de kunstneriske prosessene. Deltakerne deler erfaringer fra eget kunstnerskap, enten det er sin koreografiske praksis, erfaringer med improvisasjonsarbeid, tverrkunstneriske samarbeid eller noe helt annet.

Tverrfaglig samarbeid

I tillegg til studiosamarbeidet med Teater Innlandet vil vi også tilbringe én dag ved Kunstbanken Hedmark Kunstsenter. Denne dagen bruker vi på å arbeide med tanker rundt å arbeide tverrfaglig, med utgangspunkt i billedkunst/visual arts i møte med dansen. Vi reflekterer rundt samarbeider med institusjoner og hvordan parter kan dra gjensidig nytte av hverandre og skape prosjekter som genererer merverdi for publikum og vi som skaper dem.

Vi gleder oss til årets SIB LAB, i et nytt, dynamisk og spennende format!

Send melding til kontakt@sib-dance.com eller Annette på 454 13 218 hvis du lurer på noe!

Velkommen til LAB!

t_image.jpg
bottom of page